Gamla tiders lappar och block har bytts ut mot ny teknologi i form av mobiler och moderna kassasystem. Något som både personal och gäster kan glädjas åt.
Beställningar som glömdes bort. Block som tappades. Lappar som blåste bort i köket och gäster som fick vänta i evigheter på att få betala. Irritation, förlorade intäkter och personal som hade höga stressnivåer. Allt det och mer därtill kan vara ett minne blott om du som restaurangägare satsar på nya tiders kassasystem.
För idag kan du skaffa ett system som gör att gästerna själva kan lägga beställningar och även betala för det de ätit och druckit under sitt besök. Allt utan att ens prata med servitören eller servitrisen. Eller så kan gästerna själva välja vilka delar av systemet som de vill nyttja medan de i övrigt får ett traditionellt restaurangbesök.
Ökade intäkter med nytt kassasystem
Eftersom gästerna själva kan göra beställningar via de nya, moderna kassasystemen, så kommer det automatiskt också att bli fler beställningar. Färre beställningar missas då gästerna inte kan få uppmärksamhet från servitören. Och fler beställningar som går rätt till utan att glömmas bort av servitörer eller kökspersonal.
Men även om gästerna väljer att få ett mer traditionellt besök på restaurangen så är det ett system som båda parter kan dra nytta av. Det är ett system som är mer pålitligt och som underlättar hela flödet från beställning till servering samt betalning. Och på det viset kan det även gå att sänka personalstyrkan för att satsa på lägre priser till gästerna.
Läs mer om kassasystem på denna hemsida: www.kassasystem.ai