Kategorier
Mobil

Tur att man kan laga sin mobil

Numera klarar inte många sig utan mobil. Därför blir det märkbart när den går sönder. Som tur är finns det företag som kan laga den mobil som gått sönder.

Lycka, det var att ha en egen mobil. Det var Anton helt övertygad om. Han var åtta år och hade fått en alldeles ny i födelsedagspresent. Ingen vårdade sin mobil som han gjorde. Alltid lika försiktig för att den inte skulle gå sönder. Hans mamma hade lagt in en app så att den kunde spåras om den kom bort.

Det var vad hon sagt till sonen men egentligen handlade det om något helt annat. Hon visste att han alltid hade den på sig och visste att om han drog iväg någonstans skulle hon alltid hitta honom via appen. Dagen var fin och mamman och pappan skulle ta med honom på en fisketur, det bästa han visste.

Anton satt i sin loftsäng när mamman ropade att de skulle åka och fiska. Överlycklig kastade han sig ner och glömde att han hade mobilen i knät. Den följde med ner på trägolvet och det hördes ett speciellt ljud när skärmen gick i kras. Anton gav upp ett tjut och fisketuren blev inställd.

Dags att laga mobil

Anton var otröstlig och vägrade att åka någonstans. Det enda som fanns att göra var för pappan att åka in till stan för att laga sonens mobil. Eftersom Anton vägrade att släppa ifrån sig den bestämdes att hela familjen skulle åka in tillsammans och vänta tills den var klar.

Nu var det bara att hålla tummarna att mobilen kunde lagas samma dag annars skulle de få bekymmer. Väl framme vid butiken fick det veta att det skulle ordna sig. Ägaren hade sett på den förtvivlade pojken med ett vänligt leende som hade fått Anton att lugna sig och känna sig trygg.

Han hade till och med lyckats få Anton att följa med sina föräldrar för att äta lite mat medan mobilen lagades. En timme senare gick de tillbaka till butiken. Mobilen låg redo att hämtas upp och äntligen kunde de åka hem. Det finns fortfarande tid att åka ut på sjön och fiska nu när Antons leende var tillbaka igen.

Mer information kan du hitta på webbsida: mobildoktorn.com